Systemspill

Elsker du å spille på lotterier, men er lei av at lykken ikke står deg bi? Vel, da er systemspill nøyaktig det du trenger. Dette er nemlig et utmerket verktøy som kan øke vinnersjansene dine ved at du kjøper flere rekker og kombinasjoner. 

For spillere som ikke har veldig mye erfaring når det kommer til lotterier, vil denne artikkelen være midt i blinken. Vi vil nemlig se nærmere på hva systemspill faktisk er, samt hvordan det kan gagne deg når du spiller. 

Sjekk ut artikkelen for å finne ut alt du trenger å vite om systemspill. 

Hvor og når er systemspill aktuelt? 

Systemspill er en svært attraktiv variant når det kommer til å spille på lotterier og sport, og er en variant som en rekke casinospillere velger å benytte seg av. Den er spesielt populær blant spillere som ønsker å spille på ulike lotterier og loddtrekninger. 

Grunnen til at systemspill er så populært, er at denne typen innsats er tilgjengelig til enhver tid, og spillere kan plassere innsatser på ulike utfall. Det betyr med andre ord at spillere kan gjøre hva de vil, så lenge det er i henhold til retningslinjene som gjelder. 

Systemspill er noe som bør vurderes når man ønsker å spre risikoen litt, ettersom systemspill gir spillere en mulighet til å vurdere hvilke innsatser de plasserer.

Avhengig av hvilken idretts som dekkes, er det alltid lurt å se hvordan oddsene og tilbakemeldingene sendes. 

Det er imidlertid ikke bare når det kommert til sport at systemspill er populært, mange spillere som ønsker å forbedre vinnersjansene sine når de spiller lotterier som Vikinglotto, for eksempel, velger å plassere systemspill i stedet for vanlige innsatser.  

Hva er systemspill?

Så, hva er egentlig systemspill? Det er ikke alle spillere som vet hva det er, og de benytter seg naturligvis derfor ikke av det heller. Man kan kanskje si at de går glipp av noe når de ikke gjør det, men systemspill er for spillere som er spesielt interesserte. 

Et systemspill i lotterier har i utgangspunktet som formål å øke vinnersjansene dine når du spiller. Hvis du spiller et systemspill vil du øke antall kombinasjoner du spiller per trekning, noe som naturligvis igjen også øker sjansene dine for å vinne. 

Som du kanskje allerede vet, må du treffe seks tall og ett vikingtall for å vinne Vikinglotto. Hvis du imidlertid spiller systemspill, kan du skape flere linjer med ulike tall, og du trenger ikke å gjøre dette manuelt. Du velger helt enkelt 8 eller flere tall, og enhver kombinasjon som er mulig å skape med disse tallene vil være med i trekningen.

Det betyr med andre ord at vinnersjansene dine øker betraktelig. Du må imidlertid være oppmerksom på at prisen for slike spille øker avhengig av hvor mange tall du inkluderer. 

Hvordan kan systemspill gagne deg

Et systemspill kan gagne deg på flere forskjellige måter. Den viktigste måten, og som vi allerede har nevnt, er at slike spill kan øke gevinstsjansene dine. Det skjer ved at du velger hvor mange tall du vil dekke, og det dannes deretter et system som sørger for at alle mulige kombinasjoner med disse tallene er dekket. 

Det er derfor ganske selvforklarende hvordan systemspill kan gagne deg, ettersom de enkelt kan hjelpe deg til å dekke enda flere tallkombinasjoner. Du kan derfor være trygg på at slike kombinasjoner kan gagne deg, uansett hvordan du ønsker å spille. 

Ulike typer systemspill

Det finnes en rekke ulike typer systemspill. Det er mulig å spille systemspill både når det kommer til sport og odds, samt ulike lotterier. Vikinglotto er blant lotteriene som tilbyr systemspill. 

Andelslag er en av variantene når det kommer til systemspill, og dette er en variant som virkelig kan bidra til å skape en ordentlig vinnerfølelse når du spiller. Andelslag betyr at spillere går sammen om å kjøpe flere rekker med lottotall. Eventuelle gevinster deles deretter naturligvis mellom spillerne som har bidratt til innsatsen. Vi ser nærmere på andelslag og andelsbank litt senere i denne artikkelen. 

Dette er en utmerket måte å øke vinnersjansene dine, ettersom et andelslag vil dekke mange flere vinner tall, og dermed ytterligere utfall. 

Systemkalkulator

Ettersom det finne ekstremt mange kombinasjoner man kan skape ved hjelp av systemspill, er det ingen tvil om at en systemkalkulator kommer godt med. En slik kalkulator vil beregne de ulike utfallene som er mulig å oppnå ved hjelp av dine utvalgte tall. 

På den måten kan du enkelt se hvor stor sannsynlighet det er for at du vinner, i tillegg til at du raskt får en oversikt over alle mulige gevinstkombinasjoner. Du velger helt enkelt bare opptil 13 hovedtall og opptil 8 vikingtall, og kalkulatoren regner alt ut for deg. 

Hvordan kan du vinne med systemspill?

Det er ingen hemmelighet at systemspill kan bidra til økte vinnersjanser. Så, hvordan kan du vinne med systemspill? Vel, jo flere tall du velger i et system, desto større er sjansene dine for å vinne. Det betyr med andre ord at du deltar med flere tall i trekningen, som igjen gir deg mulighten til å treffe flere av tallene som trekkes, og du kan igjen vinne flere gevinster. 

Hvis du spiller et system, kan du også vinne flere premier samtidig når du spiller. Hvis du for eksempel spiller et 7+1 system, og alle seks hovedtallene og vikingtalllet matches, vil alle de øvrige seks rekkene gi ytterligere gevinster, dog på et lavere nivå. 

Når du spiller Vikinglotto betyr det med andre ord at du imidlertid kan forvente en særdeles stor gevinst, i tillegg til hovedpremien. 

Andelslag og andelsbank

Når man spiller lotterier som Vikinglotto for eksempel, er det svært vanlig å se alternativer som andelslag eller andelsbank. Dette er en type spill som gir spillere forbedrede vinnersjanser, ettersom det er flere spillere som kjøper lottotall i systemer, som igjen gir bedre sjanser til å vinne. 

Det er imidlertid viktig å være oppmerksom på at spill i andelslag og andelsbank kan føre til mindre gevinster, av den enkle grunn at en eventuell premie må fordeles mellom alle spillerne som har bidratt til systemspillet. 

Syndikater er en annen variant av andelslag, men forskjellen er at spillere kan bidra ulikt mot innsatsen, noe som igjen gir dem en større andel hvis man vinner en gevinst. De kan legge inn mer penger, som betyr at de vil få en større andel av gevinsten. 

Selv om enkelte spillere velger å legge inn mer penger mot premiepotten, betyr ikke det at du ikke vil vinne en enorm pengepremie uansett. Du kan nemlig forvente en gigantisk premie, ettersom de største lotteriene har helt enorme premiepotten, som enkelt kan fordeles på mange spillere. 

Systemspill i fotball

Det er imidlertid ikke bare i lotterier at systemspill spiller en viktig rolle. Systemspill er også en viktig del av odds og sport, ettersom dette gir spillere muligheten til å dekke flere utfall. Spillere kan dele opp innsatsen sin og plassere innsatser på en rekke ulike fotballkamper. 

Fotballkamper kommer naturligvis med en rekke ulike utfall, og det er viktig å ta hensyn til dem alle. Det er nettopp her systemspill kommer inn i bildet, ettersom de gir deg muligheten til å dekke flere utfall på en innsats. 

Det betyr med andre ord at hvis du har et par kamper i sikte, men ikke er helt sikker på utfallet av hver enkelt innsats eller kamp, kan plassere innsatsene dine i et system som dekker de ulike utfallene du har tro på. 

Som du kan se, virker systemspill i fotball på nøyaktig samme måte som med lotterier. Du kan nemlig plassere en innsats som dekker mange kamper og utfall, men som igjen er delt opp i ulike utfall av de kampene du har valgt. 

Du kan med andre ord vinne en fin sum, selv om en av dine utvalge kamper viser seg å være tapt. 

Fordeler og ulemper med systemspill

Systemspill er noe som utvilsomt gagner alle spillere. Hvorvidt man ønsker å dra nytte av denne fordelen er imidlertid opp til hver enkelt spiller. Prisen stiger naturligvis i henhold til hvor mye man dekker av ethvert utfall, noe som er ganske forståelig. 

Det betyr dog at det kan bli ganske dyrt å spille systemspill, men fordelene er imidlertid svært attraktive. Nedenfor finner du en oversikt over ulike fordeler og ulemper som følger med å spille systemspill.

FordelerUlemper
Kan brukes på flere produkterKan være ganske kompliserte
Større vinnersjanserKrever et større budsjett
Ulike innsatstyper som passer ulike behovEt vellykket system gir ikke alltid gevinst