Tips for spilling av Vikinglotto

Author

Categories

Share

Det å spille vikinglotto er svært populært og på de mange årene siden spillet ble lansert i 1993 har det kommet mange flere muligheter for hvordan man kan spille for å øke vinnersjansene sine. I denne artikkelen skal vi derfor se litt nærmere på noen av de tingene du kan gjøre for å gjøre nettopp dette. Når det kommer til sjansen din til å vinne vil du alltid ha den samme sannsynlighetene som alle andre, og det er uten tvil risiko forbundet med det å spille, men det er noen måter å spille på som gir deg en bedre sjanse for å vinne enn du kanskje spiller på nå – uten å øke sannsynligheten, for den vil alltid være den samme uansett hva.

Slik blir du bedre til å spille vikinglotto

Når det kommer til å spille Vikinglotto er det mange ting man kan gjøre for å gjøre vinnersjansene dine bedre. I denne artikkelen skal du derfor få 5 tips og triks til hvordan du kan spille på en bedre måte enn du kanskje gjør nå.

Kjøp flere rekker

En av de aller enkleste måtene å øke sjansen sin til å vinne, basert på at dette utelukkende handler om sannsynlighet og tilfeldighet, er det å kjøpe flere rekker. For hver rekke du kjøper, øker sjansen din for å vinne, fordi du rett og slett har større sannsynlighet. Et helt konkret eksempel på dette kunne være dette:

  • Hvis du kjøper 1 rekke, er vinnersjansen din 1 til 61 357 560
  • Hvis du kjøper 100 rekker, er sannsynligheten din 1 til 613 576

Når dette er sagt må man selvsagt tenke på hva dette koster. Aldri spill for mer enn du har råd til å potensielt tape.

Velg et syndikat

En annen måte å øke vinnersjansene dine på er å spille vikinglotto på lag med andre. Dette fungerer akkurat på samme måte som eksempelet over, bare at du spiller sammen med andre. Man kan gjøre dette med venner, familie eller kollegaer. Premien blir fordelt mellom de som deltar, så dette må man tenke over, men mange synes nok det er verdt det.

Spill systematisk

Når man spiller på flere rekker, enten det er alene eller sammen med andre er det å spille mer systematisk. Det å dekke så mange tallkombinasjoner som mulig er en prioritet her. Det er som sagt tidligere selvsagt slik at du betaler for hver eneste rekke og deltagelse, så tenk over hvor mye du har råd til å bruke. For det å spille systematisk er dyrere enn å bare spille vikinglotto på en eller et par rekker, så husk å tenke på det økonomiske i det, sånn at du ikke spiller for mer enn du har råd til.

Delta i samarbeidsbanker

Dette er en kombinasjon av syndikat og systemspill og er noe mange velger. Dette er igjen en billigere måte å spille på enn å spille systematisk alene, så velg dette for å øke sjansen din, men bruk minst mulig penger. Premien blir fordelt mellom de som deltar, så dette må man tenke over, men mange synes nok det er verdt det.

Start et abonnement

Dette gjør at du slipper å huske å kjøpe kupongene dine hver uke, fordi alt går automatisk. Enkelt og greit den beste måten å ikke gå glipp av en uke på.

Husk å oppbevare kupongen din trygt

Hvis du spiller på nett trenger du ikke å tenke på dette, men hvis du spiller på fysiske kuponger må du huske å holde disse trygge, for det er den eneste måten du kan bevise at du har vunnet på. Så husk å legge disse et trygt sted når du har kjøpt dem.

Author

Share