Vikinglotto og publisitet

Author

Categories

Share

Det er mange som lurer på hvordan de kommer til å bli påvirket hvis de vinner en stor premie når man spiller vikinglotto. En ting som mange kanskje ikke tenker over er når det kommer til publisitet, noe man faktisk er nødt til å tenke på. Når man vinner i vikinglotto kan man velge å forbli anonym i alle de ti landene man kan spille i, men det er viktig at man tenker over hvordan man tenker at man vil håndtere det. Det å være åpen om gevinsten sin kan nemlig være både positivt og negativt, så det at man har en holdning til hvordan man vil håndtere det på forhånd kan gjøre at man får en bedre opplevelse når man vinner.

I landene der man spiller Vikinglotto er det som sagt sånn at man ikke trenger å oppgi identiteten sin offentlig. Men i mange andre lotterier rundt omkring i verden er det ikke sånn. Dette betyr at man ikke har mulighet til å velge anonymitet når man vinner store premier, noe mange faktisk ønsker seg. I vikinglotto slipper man selvsagt å tenke på dette, fordi det er et sterkt fokus på personvern når det kommer til vinnerne i de landene der man spiller vikinglotto – slik at man selv kan bestemme om man vil dele identiteten sin eller ikke.

Selv om man ikke vil opplyse navnet sitt kan man ikke hindre at informasjoner som hvilket land vinneren bor i eller hvor kupongen ble kjøpt. Men dette er ikke noe som vil avsløre hvem vinneren er – dette er noe man kan velge selv om man vil at skal bli offentliggjort sammen med dette eller ikke.

Offentliggjøring av vinnere i vikinglotto

Når det kommer til grunnene til at man ikke vil ha navnet sitt offentliggjort kan dette handle om privatliv eller at de ikke vil at folk skal forvente at de får penger av dem. Men det kan også være grunner til at man vil at navnet sitt skal publiseres. Dette kan for eksempel være at man synes det er slitsomt å holde dette hemmelig eller at de ønsker at dette er noe som skal bli kjent fordi de tror det kan hjelpe dem i livet å ha en mer offentlig profil. Det kan også hende at det er fordi de ønsker å være i medias søkelys.

Noe av det som virkelig kan være en negativ side av det er dette med at folk vil tigge om penger. Enten fremmede eller bekjente man egentlig ikke er så nære eller at folk plutselig føler at man er nærmere bestemte mennesker enn man kanskje hadde trodd. Dette kan medføre et uønsket press som kanskje ikke skulle ønske man hadde, fordi det kan hende at man kommer til å ende opp med å bruke pengene sine annerledes enn man egentlig hadde lyst til – fordi man føler seg presset.

Hvis man ønsker å forbli anonym må man selvsagt holde på hemmeligheten, noe mange synes er slitsomt, men man kan også velge å fortelle om det til de man ønsker å holde det skjult for resten av verden. Det viktigste er at man gjør det man har mest lyst til.

Author

Share

Forrige artikkel
Neste artikkel